Muurdoorbraken

Muurdoorbraak van A tot Z

Wij verzorgen uw muurdoorbraak van A tot Z. Heeft u nog geen constructie berekening? Laat deze opstellen door onze partners van constructieshop.nl!

Naast het leveren en monteren van de staalconstructie t.b.v. muurdoorbraken kunnen wij uw gehele muurdoorbraak verzorgen. Hoe ziet dit gehele proces eruit?

Wij beginnen conform stempelplan met het stempelen van de op te vangen draagmuur, daarbij is het in de meeste gevallen noodzakelijk om een deel van het plafond bij de muur open te halen, om zo de stempels op de juiste manier neer te zetten, daarbij zorgen we ervoor dat er geen elektra en/of water leiding geraakt kan worden.

Vervolgens kunnen we beginnen met de sloopwerkzaamheden, hierbij werken wij uiterst nauwkeurig en veilig. En houden wij uiteraard rekening met uw wensen. Zodra wij het puin hebben afgevoerd, en de ruimte weer netjes schoon hebben gemaakt kunnen we beginnen met de montage van de stalen constructie. Het belangrijkste om alles weer uiterst veilig en sterk te maken.

Ook heeft u bij ons de mogelijk om de gehele muurdoorbraak af te laten werken. Informeer naar de mogelijkheden.

Realiseer ruimte in uw woning

Doormiddel van een muurdoorbraak creëert u een stuk meer ruimte in uw woning. Wilt u bijvoorbeeld een open keuken? Of wilt u uw woonkamer vergroten? Een muurdoorbraak maakt dit mogelijk, wij hebben de kennis in huis om uw droomwoning werkelijkheid te laten worden!

Overwaarde creëren in uw woning
Alles onder één dak

Wij zijn gespecialiseerd in muurdoorbraken

100

+

Projecten

125

+

Muurdoorbraken

9

.3/10

Waardering

Download gratis het muurdoorbraak e-book!

Ontdek alles over muurdoorbraken, inclusief inhoud, stappenplan en kosten in ons e-book. Vul je gegevens in en download hem direct.