Gevel renovatie – Keizer Karelweg Amstelveen

Categorie:

Wat is er precies gedaan?

Bij deze prachtige woning te Amstelveen, hebben wij een groot project mogen uitvoeren.

Het bestaande portaal was ten opzichte van het plafond in de woonkamer een stuk lager, en hierdoor was de bestaande uitbouw ook een stuk lager.

Daarbij kwam ook nog kijken dat de bestaande kolom te ver naar links stond, deze wou de klant zo ver mogelijk naar binnen om de maximale ruimte te benutten voor de eettafel.

Eerst hebben wij het geheel gestempeld conform plan, en toen zijn we begonnen met het verwijderen van de binnen muren.

Vervolgens hebben we de stut-alone’s geplaats in combinatie met de gevelklemmen, om zo de gehele gevel veilig op te kunnen vangen.

Nu konden we de oude staalconstructie demonteren, en hebben we de oude onderslag balk uit het beton gehakt en alles pas gemaakt voor de nieuwe constructie.

Het nieuwe portaal hebben we in samenwerking met Wolthuis Compact kraan verhuur gemonteerd, en vervolgens de ruimte tussen het portaal en de gevel weer netjes aan gemetseld.

Nu konden we verder met het maken voor de bekisting, en vervolgens hebben we de onderslag balk weer netjes gestort in beton.

Een zeer mooi project met een nog mooier eind resultaat!

 

 

Uitgevoerde dienst(en)

Gevel renovatie

Ook een project uit laten voeren?

Of het nu om muurdoorbraken, sloopwerkzaamheden of staalconstructies gaat, wij verzorgen het!
Vraag vrijblijvend een offerte aan. Heeft u nog geen constructieberekening? Vraag deze dan eerst aan.

Download gratis het muurdoorbraak e-book!

Ontdek alles over muurdoorbraken, inclusief inhoud, stappenplan en kosten in ons e-book. Vul je gegevens in en download hem direct.